Ziyaretlerinizde çeşitli aktiviteleri (Fotoğraf, Not, Sipariş, Sunum, Form) tamamladıktan sonra ziyareti sonlandırmanız gerekmektedir. Aksi takdirde ziyaret devam ediyor durumunda olacaktır.

     Ziyaretinizi sonlandırmak için Yeni Ziyaret ekranının sağ üstünde bulunan BİTİR butonuna tıklayınız. Bu butona bastığınızda mobil cihazınız senkronizasyona başlayıp, mobil cihazınızdaki bilgileri sunucuya gönderecektir.