Ziyaret esnasında eklediğiniz fotoğrafları silme işlemini ancak ziyareti bitirmediyseniz aşağıda belirtilen şekilde gerçekleştirebilirsiniz.



  • FieldPie'a giriş yapınız ve soldaki menüden Planlar butonuna tıklayınız.
  • Saha yöneticinizin atamış olduğu ziyarete tıklayınız.
  • Ziyaretindeki fotoğrafı silmek istediğiniz müşterinin sağ altında bulunan DEVAM ET butonuna tıklayınız.
  • Silmek istediğiniz fotoğrafın üzerine tıklayınız.
  • Açılan sayfada sağ altta bulunan Silbutonuna tıklayarak fotoğrafınızı silebilirsiniz.