Çevrimiçi konumda olmanıza rağmen kendinize yeni atanan planı görmekte sıkıntı yaşıyorsanız,anlık veri akışını sağlamak için sol üstteki menüden  Ayarlarbutonuna tıklayıp, Senkronize Et butonuna tıklayarak planınıza erişim sağlayabilirsiniz.